Ze života DSM: sváteční čas

2. 1. 2023

Přestože to tak za okny nevypadá, vánoční doba je ještě stále s námi. Zajímá vás, jak tyto svátky prožívá tým střediska pro mládež? 

Abychom hlavní vánoční svátky mohli trávit s našimi nejbližšími, sešli jsme se s naší druhou rodinou DSM a ostravského DCM ještě ve dnech adventních. "Štědrovečerní" večeři i zbytek společného času jsme přožili opravdu tradičně. Muni nás učil jíst oplatky, pochutnali jsme si na speciální rybí polévce od týmačky Aničky a zastavil se u nás i Ježíšek. 

Na pár dní jsme se museli rozloučit, naštěstí to nebylo na dlouho. Na konci prosince jsme totiž na středisku uvítali super partu mladých, abychom společně poděkovali odcházejícímu roku a přivítali ten nový. 

Jsme moc vděční za vše, co jsme mohli v uplynulém roce se všemi (nejen) mladými prožít - animátorské víkendy, animák, dámskou & pánskou jízdu, tábory, CSM v Hradci Králové, tematické víkendy, rozlučku i vítání nových členů týmu. Je toho moc a těšíme se, co dalšího nás společně čeká. 

A vám všem chceme popřát hodně Božího požehnání do roku 2023! Doufáme, že se s vámi uvidíme na nějaké z akcí, které budeme pořádat. Ať už ve Staré Vsi nad Ondřejnicí nebo na biskupství v Ostravě. Nebo se za námi prostě jen tak zastavte. Rádi vás uvidíme.

Tým DSM a DCM