Přípravný tým STRAVOVÁNÍ hledá parťáky!

24. 2. 2022

Letos v létě nás čeká Celostátní setkání mládeže v Hradci Králové a naše diecéze dostala velmi důležitý úkol - nakrmit hladové. Součástí našeho týmu stravování můžeš být i ty! Je-li ti 18+ a chceš zakusit setkání z pohledu přípravného týmu, čti dál!

Přípravný tým stravování se stará o to, aby nikdo z účastníků a členů dalších přípravných týmů neměl hlad. Budeme organizovat výdej jídel a dohlížet na pořádek, takže se nemusíš bát jakéhokoliv vaření, to za nás obstarají paní kuchařky přímo v Hradci Králové. V případě potřeby budeme zajišťovat jakoukoliv nezbytnou pomoc v menzách a jídelnách.

Aby nám to na setkání klapalo co nejlépe z lidské i pracovní stránky, chceme se s vámi potkat ještě před CSM, ať se seznámíme a přípravíme se na náš úkol. Teambuildingový víkend přípravného týmu se bude konat 3. - 5. června 2022 na DSM ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. 

Na samotné setkání bude část týmu přijíždět s předstihem, a to už od 2. srpna. 

Pokud do toho jdeš s námi, přihlas se na stránkách celostatnisetkanimladeze.cz a v rámci přihlášky klikni na přípravný tým stravování.

Po přihlášení nám dej prosím vědět, ať víme, že jsi náš! Napiš Naty na nsykorova@doo.cz, ráda ti odpoví a přidá tě do naší komunikační skupiny. Taky se na ni můžeš obrátit s jakýmikoli dotazy, případně napiš do DM na instagramu @dsm_ves. 

Těšíme se moc!